Flowa meiltä saa

Mitä meiltä saa!

Kaikkea mitä organisaatiosi ja ohjelmistokehitystiimisi kaipaa! Tutustu alta tarkemmin tarjoamiimme palveluihin ja kokonaisuuksiin, tai kysy rohkeasti omia tarpeita vastaavaa kokonaisuutta!

Ja jos sinulle ei ole tiimiä, mutta palvelu– tai ohjelmistoidea, eipä hätää, meillä on sinulle tiimi.

Organisaatiollesi ja tiimillesi

Management 3.0

Porttisi parempaan työhön ja tulevaisuuden organisaatioihin jotka säilyttävät etulyöntiaseman myös tulevaisuudessa

Beyond Agile -valmennus

Kasvata tiimistäsi liiketoimintatiimi, joka taklaa asiakkaan haasteet proaktiivisesti ja tuottavasti! 

Ohjelmoivat muutosagentit

Hanki tiimillesi lisää tehokkuutta ja uusia ajatuksia. Hanki pari ohjelmoivaa muutosagenttia Flowalta! Tunnemme teknologiat, osaamme arkkitehtuurit, pidämme ihmisistä. 

Niin paljon että haluamme tehdä koko tiimistäsi tietävämmän, paremman, asiakaslähtöisemmän ja onnellisemman!

Inspiroivat puhujat

Käymme säännöllisesti puhumassa konferensseissa ja tapahtumissa. Niin teknologiasta kuin ihmislähtöisestä uudesta työstä kuin johtamisestakin. Miksi emme tulisi myös sinun tapahtumaasi, tai kyläilylle organisaatioosi?


Ajatuksillesi ja tulevalle tuotteellesi

CTO palveluna

Sinulla on ajatus tuotteellesi ja haluat toteuttaa sen. Me autamme sinua. Luomme sinulle polun jota pitkin kävelet maaliin, ja tarvittaessa jopa toteutamme sen! 

Teknologia – sommelier!

Me nautimme teknologioista. Haluamme että saat osasi. Osaamme paljon, ja tiedämme mikä teknologia sopii mihinkin. Tilaa teknologia sommelier maistattamaan uutuuksia, tahi näyttämään mitä et ole osannut ajatellakaan.


Ota tästä mukaasi

Energize People

Työkaluja tiimin innostamiseen ja keskinäisen luottamuksen kasvattamiseen. Tilaa kokeilukokoelma sähköpostiisi!

Beyond Agile

Suosittu sähköpostioppaamme! Keinoja asiakaslähtöisyyden ja proaktiivisyyden lisäämiseen softatiimeissä. Tilaa 4 viikon mailiopas. 

Management 3.0 meetupit

Järjestämme muutosvaikuttajien tapaamisia eri aiheista. Tule tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä ja saamaan uusia eväitä muutoksen toteuttamiseen sekä keinoja asiakaslähtöisyyden ja proaktiivisyyden lisäämiseen softatiimeissä. 

Flowan blogi

Inspiraatiota, aiheita joita et ehkä ole ajatellut, näkökulmia laajalta joukolta ihmisiä joita ohjaa ja ajaa eteenpäin tarve tehdä työstä parempaa ja ihmisistä onnellisempia. Flowan blogista löydät niin teknisiä, filosofisia kuin käytännönläheisiä artikkeleita joiden ajatuksia voit hyöyntää töissäsi jo tänään!

Referenssejämme

Saisiko olla muuta?

Ota rohkeasi yhteyttä! Olemme tunnettuja sekä ammattitaidostamme, että asiakaslähtöisestä tavastamme työskennellä joten älä arastele ottaa yhteyttä. Meiltä ja verkostostamme löytyy ohjelmistoalan ja organisaatioiden valmennuksen asiantuntijoita jotka ovat erityisen kiinnostuneita juuri sinusta!